Den bästa djurförsäkringen 2021


Vi har hittat den bästa djurförsäkringen 2021
Den har allt ni behöver + lite mer

Läs mer om den bästa djurförsäkringen på denna sida så kanske även ni gör ett väldigt bra val av djurförsäkring. Vi har gjort en lista över de bästa djurförsäkringarna som passar för både hundar och katter. Välj alltid en djurförsäkring efter att ni har jämfört ordentligt så att ni får en djurförsäkring som passar dig & ditt djur allra bäst. ManyPets djurförsäkring
5 star

  ManyPets


✓ 140 000 kr

✓ 0 kr i fast självrisk

✓ TR/FORL


1.ManyPets djurförsäkring


✓ 365 dagars självriskperiod

✓ 0 kr i fast självrisk

✓ Bästa djurförsäkringen

Bästa djurförsäkringen för både katter och hundar.

Högsta ersättningsbeloppen och ett väldigt stort innehåll i djurförsäkringarna.

Ett tryggt val som inte sänker veterinärvårdsbeloppet när djuret blir äldre. Many pets är ett relativt nytt djurförsäkringsbolag i Sverige som trots detta redan erbjuder den bästa djurförsäkringen De håller låga väldigt jämförbara priser samtidgt som de har de största ersättningsbeloppen. Djurförsäkringarna kommer alltid med ett stort innehåll.2.Lassie djurförsäkring


✓ Inga rasspecifika begränsningar

✓ Upp till 150 000 kr

✓ Ingen åldersgräns

Lassie djurförsäkring är det nyaste försäkringsbolaget som erbjuder försäkringar för både katter och hundar. De erbjuder marknadens högsta veterinärvårdsersättning.

3.ICA djurförsäkring


✓ Karensfri

✓ Fri flytträtt

✓ Upp till 60 000 kr

✓ Billigast inom djurförsäkringar

ICA djurförsäkringar är en populär djurförsäkring för både hundar och katter. De erbjuder marknadens billigaste djurförsäkringar för både hundar och katter. Man kan även få bonus genom ICA kortet, detta gör att djurförsäkringen blir extra fördelaktigt för dig med ett ICA kort. ICA har enkla villkor och ett stort innehåll i djurförsäkringarna oavsett vilken försäkring du sedan tecknar.


4.Moderna djurförsäkring


✓ Alltid i toppen

✓ 25 % rabatt

✓ 3 bra djurförsäkringar

Moderna djurförsäkringar erbjuder både katt och hundförsäkringar som alltid hamnar i toppen på de bästa djurförsäkringarna i Sverige. De har schyssta villkor och prisvärda försäkringar både för katter och för hundar. Vill man ha en väldigt bra och trygg djurförsäkring som har bra villkor så är detta en djurförsäkring för dig. Deras ersättningsbelopp är alltid höga.


5.Folksam djurförsäkring


✓ Upp till 120 000 kr för hund

✓ Upp till 60 000 kr för katt

✓ Dolda fel ingår

Folksam djurförsäkringar blir bättre för varje år, de har lyssnat på sina kunder och förbättra djurförsäkringar varje år för att passa alla djurägare riktigt bra. Upp till 60 000 kr kan man försäkra katten och 120 000 kronor för hundar. De erbjuder även rabatt upp till 30 %

6.Svedea djurförsäkring


✓ Prisvärd

✓ Upp till 90 000 kr

✓ Ingen åldersgräns

Svedea djurförsäkringar erbjuder både hundförsäkringar och kattförsäkringar. Deras försäkringar kommer med ett flertalet val och man kan styra självriskerna ganska mycket själv, vilket vi tycker är bra. Djurförsäkringarna från Svedea kommer även med många tilläggsförsäkringar om man vill ha ett större skydd. Dessa kan dock göra att försäkringspremien blir dyrare.

7.Agria djurförsäkring


✓ Upp till 120 000 kr

✓ TR/FORL är ett tillägg

✓ Mycket tilläggsförsäkringar

Agria djurförsäkring är nog det mest kända försäkringsbolaget som erbjuder försäkringar för en väldigt många olika djur. De har inte bara hund och kattförsäkringar utan även smådjursförsäkringar. De håller lite högre priser så det kan alltid vara smart att jämför priserna på alla djurförsäkringar. Bryr man sig inte om sina kostnader så har de annars höga ersättningsbelopp och väldigt valbara djurförsäkringar.


8.Sveland djurförsäkring


✓ Upp till 140 000 kr

✓ Tilläggsförsäkringar

✓ Flera paket

Sveland djurförsäkringar erbjuder många försärkringar till katter, hundar och även hästar. Deras varumärke är välkänt och de har många kunder. Man kan välja många tilläggsförsäkringar och deras hund och kattförsäkringar har ett bra innehåll. Även Sveland tycker vi håller lite högre priser på sina djurförsäkringar, men de har ett bra utbud.


9.Dina djurförsäkring


✓ Ett billigare alternativ

✓ Upp till 60 000 kr

✓ Firstvet

Dina djurförsäkring är mest för dig som vill ha en enklare och billigare djurförsäkring som inte tänker så mycket på innehållet. Deras djurförsäkringar är ganska klena men kostar även därefter.

10.IF djurförsäkring


✓ 20 % rabatt för valpar

✓ Ersätter FORL/ TR

✓ Upp till 90 000 kr

IF djurförsäkring erbjuder flera olika djurförsäkringar för både hundar och katter. Man kan försäkra upp till 90 000 kronor för den dyraste försäkringen. Innehållen är ganska bra men priset drar snabbt iväg på de större alternativen.Läs mer om den bästa djurförsäkringenVarför är det den bästa djurförsäkringen


  • Det är den djurförsäkring som har den högsta veterinärvårdsersättningen på marknaden. Beloppet är på 140 000 kronor per år för både hundar och katter.


  • De använder sig inte heller av någon sänkning av beloppet som tyvärr många andra försäkringsbolag gör när djuret blir äldre.


  • Djurförsäkringen har den allra bästa självriskperioden av alla djurförsäkringsbolag. Den bästa har 365 dagar när snittet bara har 130 dagar. Mer än dubbelt så bra som de allra flesta andra djurförsäkringar.


  • TR/FORL ingår i den bästa kattförsäkringen, vilket ofta inte ingår alls eller är en tilläggsförsäkring hos andra försäkringsbolag. Men i den bästa kattförsäkringen Standard och Premium ingår detta.


  • Välja självrisk på det bästa sättet är enkelt, från 0 kronor upp till 3500 kronor gör det enkelt att välja självrisken mer personligt på bästa sätt.


  • Enkelt att byta till den bästa djurförsäkringen. Det är väldig enkelt att byta din nuvarande djurförsäkring till den bästa. Du kan byta utan karens och utan rasbegränsningar.Fler har röstat fram den bästa djurförsäkringen
Det är inte bara vi som tycker det är den bästa djurförsäkringen utan även konsumenternas försäkringsbyrå har gett utmärkelsen den bästa djurförsäkringen för 2020


Tänk på detta


När man ska teckna den bästa djurförsäkringen så har man även de största valmöjligheterna på att styra sin försäkringspremie extra mycket. De är det enda försäkringsbolaget som erbjuder 0 kronor eller upp till hela 3500 kronor i en fast självrisk vilket är det bästa i år.


Bästa djurförsäkring för hund och katter


ManyPets erbjuder inte bara den bästa hundförsäkringen utan har faktiskt även den bästa kattförsäkringen. Detta då det ingår samma saker i en djurförsäkring hos ManyPets oavsett om ni har en katt eller en hund.


Välj en av dessa tre djurförsäkringen för det bästa skyddet för ditt djur
Baspaketet har hela 30 000 kr


Det billigaste alternativet har ett relativt högt ersättningsbelopp på 30 000 kronor vilket är lite högre och bättre än många andra bolag som erbjuder samma försäkringsstorlek. Det är dock ett litet begränsat skydd som är mest till för dig som vill ha ett bra grundskydd och samtidigt en billig försäkring.
Populäraste har 60 000 kr


Standard är den mest vanligaste djurförsäkringen som folk väljer när de tecknar en djurförsäkring för hunden. I denna fina djurförsäkring så får ni ett bra ersättningsbelopp på 60 000 kronor per år vilket täcker de allra flesta behov. Det ingår Medicin om ditt djur får receptbelagd medicin utskrivet av veterinären. Om djuret även behöver rehabilitering så ingår även detta. Självklart så ingår det även ersättningar för röntgen i detta alternativ.
Bra att veta för kattägaren är att det ingår även TR/FORL i Standar och PremiumAbsolut bästa har 140 000 kr


Den största djurförsäkring som de erbjuder är Premium som har allt ni behöver ha och antagligen ännu mer. Med ett veterinärvårdsbelopp på 140 000 kronor per år så är det den absolut bästa och högsta som man kan teckna i Sverige. Vi har inte hittat något som vi saknar i denna djurförsäkring.

Det ingår en livförsäkring vilket oftast är en tilläggsförsäkring även i de större försäkringarna. Men hos ManyPets Premium ingår detta.


TR/FORL ingår självklart i premium, precis som rehab, mediciner, röntgen, beteenderubbningar och dolda fel


  ManyPets


✓ 365 dagars självriskperiod

✓ 0 kr i fast självrisk

✓ Bästa djurförsäkringen

Bästa djurförsäkringen för både katter och hundar.

Högsta ersättningsbeloppen och ett väldigt stort innehåll i djurförsäkringarna.

Ett tryggt val som inte sänker veterinärvårdsbeloppet när djuret blir äldre.