Lassie Djurförsäkring

 

Lassie är ett helt nytt djurförsäkringsbolag, som har många fördelar mot många av de andra försäkringsbolagen. Dels så erbjuder de marknadens högsta veterinärvårdsbelopp på hela 150 000 kronor. De erbjuder även marknadens längsta självriksperiod på 365 dagar. Lassie har både kattförsäkringar och hundförsäkringar och det verkar inte vara några större skillnader i försäkringarna och de ersättningar man kan få om något oväntat händer så som en olycka eller sjukdom på djuret. Ni kan välja mellan tre olika försäkringar, Mini, Mellan och Stor. Ni kan läsa mer om vad som ingår på denna sida.

Lassie djurförsäkring

    Lassie


✓ Inga rasspecifika begränsningar

✓ Upp till 150 000 kr

✓ Ingen åldersgräns

Lassie djurförsäkring är det nyaste försäkringsbolaget som erbjuder försäkringar för både katter och hundar. De erbjuder marknadens högsta veterinärvårdsersättning.


3 fördelar med att teckna en djurförsäkring hos Lassie


 • Lassie erbjuder marknadens högsta veterinärvårdsbelopp - Upp till 150 000 kr
 • Lassie har inte några rasspecifika begränsningar
 • Självriskperiod på 365 dagarLassie djurförsäkring pris


Vad din djurförsäkring kommer att kosta är svårt att säga innan, men det går snabbt och smidigt att få en offert hos Lassie


Cirka pris standard försäkring hund

Pris ca 230 kr / mån


Cirka pris mini försäkring katt

Pris ca 90 kr / mån


Detta är endast cirka priser och de vi själva fick som förslag hos Lassie. Detta betyder att din premie kan både vara högre eller lägre. Priserna styrs mycket av vilken ras det är, var ni bor och hur stor djurförsäkring ni väljer att teckna.


Lassie pris
Lassie rabatter


Lassie rabatter


Lassie erbjuder rabatter, så att ni kan sänka er kostnad upp till 25 %. 

Detta kan man enkelt göra genom att ladda ner Appen som Lassie erbjuder sina kunder. I Appen kan man sedan gå kurser och lära sig mer om djurskötsel och på så sätt få ner sin kostnad.

Detta tycker vi låter både spännande och roligt, samtidigt som man kan få ner sin kostnad.Ålder Lassie


Hos Lassie kan man försäkra äldre djur. De använder sig inte av några ålderstak för att försäkra ditt djur. Deta betyder att även äldre djur kan bli försäkrade hos lassie


Min Ålder

Från 6 veckor

Max ålder

Ingen gräns

Lassie hund


Lassie självrisk


Lassie har bra valmöjligheter vad gäller självrisker. Deras självriskperiod är även den marknadens bästa på hela 365 dagar.Fast självrisk

1500 kr eller 3500 kr


Rörlig självrisk

15 %, 25 %


Självriskperiod

365 dagarVillkor Lassie djurförsäkring


Villkoren som står i Lassies försäkringspapper är både enklar och lätta att tyda och förstå. De har ingen rasspecifika begränsningar vilket är ett stort plus för väldigt många djurägare. De sänker inte ersättningarna när djuret blir äldre, vilket är ganska vanligt bland många andra försäkringsbolag.


Lassie katt


Innehåll Lassie djurförsäkringLassie Mini


Mini är den billigaste djurförsäkringen som Lassie erbjuder. Oavsett om ni ska försäkra en katt eller hund så får ni ett veterinärvårdsbelopp upp till 30 000 kronor. Detta belopp räcker gott som ett grundskydd. Det som ingår är bland annat fria samtal till Firstvet, tandskador och dolda fel.

Så man får ett fullgott basskydd som dock inte ersätter de mer avancerade undersökningar så som röntgen och cellgifter.


Veterinärvård

30 000 kr


Lassie Mellan


Lassie Stor


I denna djurförsäkring som finns för både katter och hundar så kan ni ta del av marknadens högsta veterinärvårdsbelopp på 150 000 kronor. Inte nog med att detta är det högsta som går att teckna i Sverige, så har de även marknadens längsta självriskperiod. Det ingår självklart ersättningar får både MR och CT undersökningar upp till hela veterinärvårdsbeloppet. Lika så med dolda fel, cellgifter, ordinerad medicin och kejsarsnitt. Det går även att få ersättningar för bland annat ordinerat foder och rehabilitering. Så med andra ord så får ni en av marknadens bästa djurförsäkringar.


Veterinärvård

150 000 kr
Lassie Mini


Lassie Mellan


Lassie djurförsäkring Mellan är en djurförsäkring för både katter och hundar som täcker det allra mesta. Oavsett om det är en katt eller en hund så kan ni teckna djurförsäkring mellan. Mellan ersätter upp till 60 000 kronor och precis som Mini ett bra grundskydd, men utöver detta även ett skydd som ersätter kostnader så som de mer avancerade undersökningarna. Med det tänker vi främst på MR och CT undersökningar samt cellgiftsbehandlingar och strålningar. Men även ersättning för kejsarsnitt ingår om det skulle uppstå komplikationer under en dräktighet.


Veterinärvård

60 000 kr


Lassie Stor

    Lassie


✓ Inga rasspecifika begränsningar

✓ Upp till 150 000 kr

✓ Ingen åldersgräns

Lassie djurförsäkring är det nyaste försäkringsbolaget som erbjuder försäkringar för både katter och hundar. De erbjuder marknadens högsta veterinärvårdsersättning.


Lär dig mer om Lassie djurförsäkringLassie djurförsäkring självrisk

Lassie erbjuder bra val på självriskerna för de olika djurförsäkringar som man har. För både katt och hund gäller detta.


Fast självrisk

1500 kr - 3500 kr


Rörlig självrisk

15 % - 25 %


Självriskperiod

365 dagar


Så ni ser ganska snabbt att man enkelt kan styra sina självrisker på ett bra sätt samtidigt som man får marknadens bästa självriskperiod. Genom att välja en högre självrisk så får ni en billigare djurförsäkring och vice versa.Veterinärvårdsersättningar


Veterinärvårdsbeloppet är densamma för både katter och för hundar. Det är veterinärvårdsbeloppet som är själva grunden i en djurförsäkring. Det är detta belopp som maximalt kan betalas ut i ersättningar under ett år. Då kostnaderna för veterinärvård har blivit dyrare för varje år, så är detta ett belopp man ska fundera extra mycket på innan man tecknar en djurförsäkring.

För katter och hundar


 • Mini 30 000 kr
 • Mellan 60 000 kr
 • Stor 150 000 kr


Lassie veterinärvård


Dolda fel


Dolda fel ingår i följande djurförsäkringar för både katter och hundar

 

 • Mini 30 000 kr
 • Mellan 60 000 kr
 • Stor 150 000 kr


Dolda fel


Tänder


Tandskador ingår i följande djurförsäkringar för både katter och hundar

 • Mini
 • Mellan
 • Stor

Skadar din hund eller katt en tand, så kan ni få ersättning för detta. Även tandsjukdomen TORL ska ingå i de flesta djurförsäkringar för katter hos Lassie.


Tänder


Avancerad diagnostik


Avancerad diagnostik ingår i följande djurförsäkringar för både katter och hundar

Detta ingår i följande


 • Mini Ingår det tyvärr inte
 • Mellan upp till 60 000 kr
 • Stor upp till 150 000 kr


Avancerad diagnostik är de lite mer avancerade undersökningar som en veterinär kan tänkas behöva göra. Några exempel på en sådan kan vara CT och MR undersökningar eller till och med strålning och cellgiftsbehandlingar. Då dessa undersökningar i regel är ganska kostsamma så är det något som man bör ha med i sin djurförsäkring, oavsett om det gäller en hund eller en katt.


Avancerad diagnostik


Foder


Foder ingår i följande djurförsäkringar för både katter och hundar


 • Mini Ingår det tyvärr inte
 • Mellan 3000 kr
 • Stor 6000 kr


Ofta så kan det bli så att en veterinär behöver skiva ut ett ordinerat djurfoder till en katt eller en hund. Detta kan då ersättas på djurförsäkringen. För både katter och hundar så ingår detta inte i Mini. Men i mellan ersätts upp till 3000 kronor och i Stor upp till 6000 kronor.


Foder


Rehabilitering


Rehabilitering ingår i följande djurförsäkringar för både katter och hundar


 • Mini Ingår det tyvärr inte
 • Mellan 6000 kr
 • Stor 12 000 kr


Om ditt husdjur behöver rehabilitering så kan denna kostnad ersättas av din djurförsäkring hos Lassie. Detta ingår dessvärre inte i Mini, men i mellan ingår detta med ett belopp upp till 6000 kronor per år. I Stor är den summan höjd till 12 000 kronor per år. Detta gäller då både katter och hundar som försäkras hos Lassie.


Rehabilitering


Firstvet


Firsvet ingår i följande djurförsäkringar för både katter och hundar


 • Mini Fria samtal
 • Mellan Fria samtal
 • Stor Fria samtal


Firstvet är en digital veterinär som kan både ge råd och tips till er. Så om man är osäker på något kan man alltid ringa ett videosamtal och visa upp sin hund eller katt. På detta sätt kan ni slippa åka in fysiskt till en veterinär.


Firstvet


Medicin


Medicin ingår i följande djurförsäkringar för både katter och hundar


 • Mini Ingår det tyvärr inte
 • Mellan 6000 kr
 • Stor 150 000 kr


Ordinerade mediciner från en veterinär kan ersättas i vissa av Lassies djurförsäkringar. Det är i Mini som detta inte ingår i. Men för både katter och hundar så ingår detta upp till 6000 kronor i Mellan och upp till 150 000 kronor i Stor. Det är ganska vanligt att man får ordinerad medicin av en veterinär efter ett besök på kliniken.


Medicin


Kejsarsnitt


Kejsarsnitt ingår i följande djurförsäkringar för både katter och hundar

Ingår i följande


 • Mini Ingår det tyvärr inte
 • Mellan 60 000 kr
 • Stor 150 000 kr


Oavsett om det gäller en hund eller en katt som är dräktig så kan det ingå kejsarsnitt. Det är kejsarsnitt som uppstår på grund av en komplikation som kan ersättas. I Mini ingår inte detta, men i både Mellan och Stor så ingår det upp till hela veterinärvårdsbeloppet. Detta gäller för både hundar och katter.


Kejsarsnitt


Lassie OmdömeLassie omdöme


Lassie djurförsäkring har fått goda omdömen från facebook grupper från både kattägare och hundägare. Även på trustpilot har Lassie fått höga betyg, detta trots att Lassie är ett nytt försäkringsbolag i Sverige som erbjuder djurförsäkringar för både katter och hundar.Sammanfattning


Lassie kommer med väldigt bra djurförsäkringar för både katter och hundar. Deras djurförsäkringar går att välja på i alla prisklasser och storlekar. Likaså är självriskerna enkla och väldigt valbara. De har flera punkter som redan är de bästa, några exempel är veterinärvårdsbeloppet på 150 000 kr som är marknadens högsta. 365 dagars självriskperiod är marknadens längsta. Inga rasspecifika undantag vilket är ett stort plus för många djurägare.

Vi ger Lassie många tummar upp.