Svedea djurförsäkring


Svedea erbjuder väldigt bra djurförsäkringar som är enkla att teckna och att förstå då det ingår samma oavsett vilket veterinärvårdbelopp ni väljer. Hos Svedea kan man välja veterinärvårdsbelopp från 30 000 kronor upp till 90 000 kronor. För kattförsäkringen ingår det även ersättning för TR/FORL vilket är ett stort plus.
En av de bättre djurförsäkringarna som dessutom är relativt billig.

Svedea djurförsäkring

    Svedea


✓ Prisvärd

✓ Upp till 90 000 kr

✓ Ingen åldersgräns

Svedea djurförsäkring håller hög standard och väldigt prisvärda djurförsäkringar. De har gott om val och väldigt bra tilläggsförsäkringar


Ett stort skydd i Svedea djurförsäkring


Det ingår inte bara väldigt mycket utan det ingår även väldigt höga ersättningsbelopp för de olika delarna i deras djurförsäkringar. Detta gäller faktiskt både hundförsäkringen och kattförsäkringen. Man kan välja veterinärbelopp på 30 000 kronor upp till 90 000 kronor per år. Många av delarna som ingår i djurförsäkringen gäller även upp till hela veterinärbeloppet vilket är väldigt ovanligt men jätte bra för oss kunder.


 • Veterinärvårdsbelopp från 30 000 kr upp till 90 000 kr
 • Självrisker från 1800 kr upp till 4500 kronor
 • Man kan teckna redan från 6 veckors ålder
 • Röntgen, Medicin och cancer behandling ersätts upp till hela veterinärvårdsbeloppet.


Prisvärda djurförsäkringar hos Svedea


Detta är endast cirka priser på en medelförsäkring

 • Hund ca 200 kr / mån
 • Katt ca 75 kr /mån


Det beror ju dels på era självrisker och veterinärvårdsbeloppet. Ni kan läsa mer om rpiser längre ner på sidan.

Men Svedea har de mest prisvärdaste djurförsäkringarna på marknaden.

Prisvärda djurförsäkringar hos Svedea
Missa inte rabatterna hos Svedea


Missa inte rabatterna hos Svedea


Inte nog med att de redan är väldigt billiga, de erbjuder även en del rabatter.
Svedea erbjuder alltid bra med rabatter till sina kunder. För en hundvalp eller en kattunge kan ni få en rabatt på hela 20 % det första året.
De har även bra samlingsrabatter där man kan få 10 % upp till 20 % rabatt beroende på hur många djur som man försäkrar


Ålderskrav


Man kan teckna en djurförsäkring på katten eller hunden från det att djuret blivit 6 veckor gammal. De använder sig inte heller av någon övre gräns på ålder, vilket är ovanligt men samtidig väldigt tacksamt för de äldre djuren vi har.
Så vad gällande ålderskrav ligger Svedea i framkant på försäkringar på katter och hundar.


Min Ålder

Från 6 veckor

Max ålder

Inget ålderstak

Svedea djurförsäkring ålder


Svedea självrisk

Svedea har goda valmöjligheter på självriskerna.


Fast Självrisk
1800 kr, 2700 kr eller 4500 kr


Rörlig självrisk

15% eller 25 %


Självriskperiod

130 dagar

Svedea djurförsäkring självrisk


Tråkigt men viktigt


Villkoren Svedea har är bra och ärliga. De är enkla att förstå och en fördel är att i djurförsäkringarna så ingår det mesta redan från start.
De använder sig av vissa ras restriktioner, precis som de allra flesta andra djurförsäkringsbolag gör. Så läs om dessa raser i försäkringsvillkoren om ni har en sådan ras.

Tråkigt men viktigt

    Svedea


✓ Prisvärd

✓ Upp till 90 000 kr

✓ Ingen åldersgräns

Svedea djurförsäkring håller hög standard och väldigt prisvärda djurförsäkringar. De har gott om val och väldigt bra tilläggsförsäkringar


Innehåll Svedea djurförsäkring för katter och hundarVälj rätt självrisker utifrån dina behov


Oavsett om det gäller en hund eller en kattförsäkring så erbjuder Svedea riktigt bra självrisker. Att det är bra menar vi att man har gott om valmöjligheter. Det är bra för att då kan man styra dels sin kostnad på djurförsäkringen men även den kostnad som kan uppstå om ni behöver använda er utav djurförsäkringen någon gång.


Fast självrisk
2000 kr ,2900 kr eller 4500 kr


Rörlig självrisk
15 % eller 25 %


Självriskperiod
Självriskperioden är på 130 dagar.


Bra att veta
Under dessa 130 dagar som självriskperioden är betalar ni endast den fasta självrisken 1 gång. Även om ni behöver använda er av försäkringen flera gånger. Den rörliga delen måste ni dock betala varje gång.


Hur stort skydd behöver du


När man ska teckna en djurförsäkring för en katt eller en hund hos Svedea så är de första man får göra är att välja veterinärvårdsbeloppet. Det är detta belopp som försäkringsbolag maximalt kan betala ut till er under ett år. Så det kan vara skönt att ha ett högre belopp för större trygghet, men då kan den kosta lite mer.


Man kan välja mellan

 • 30 000 kr
 • 60 000 kr
 • 90 000 kr


Stort skydd med Svedea


Mediciner


En stor fördel Svedea djurförsäkringar har är att medicin ingår i djurförsäkringen. Medicin ingår faktiskt upp till hela veterinärvårdsbeloppet vilket är ganska ovanligt, men väldigt bra.
Medicin kan man behöva använda om ditt djur får en sjukdom eller en skada och veterinären skriver ut receptbelagda mediciner till ditt djur.
Då är det ju väldigt skönt att vara försäkrad för den kostnaden som kan uppstå.


Svedea djurförsäkring medicin


Om vi behöver röntga vårt djur


MR och CT-undersökning ingår i Svedea djurförsäkringar. Röntgen ingår för både katter och hundar vilket man självklart vill ha med i försäkringen.
Man kan få ersättning upp till hela veterinärvårdsbeloppet för både katter och hundar. Detta är väldigt ovanligt utan brukar vara en mycket längre gräns. Så detta var väldigt positivt.


om vi behöver röntga vårat djur


Tänk på dolda fel


Dolda fel ingår i Svedea katt och hundförsäkring. Ett dolt fel är en skada eller en sjukdom som har utvecklats innan veterinärsbesiktningen, men som inte uppvisat några symptom.
För att dolda fel ska gälla krävs det att djuret varit försäkrat och veterinärbesiktad inom vissa ålderskrav på djuret.


 • Hund Upp till hela veterinärvådsbeloppet
 • Katt Upp till hela veterinärvådsbeloppet


Radiojod
Har du en katt så ingår det en behandling med radioaktiv jod under kattens liv. Detta ingår inte i så många kattförsäkringar så att det ingår hos Moderna är väldigt bra. En radiojodbehandling kostar i regel runt 18 000 kr. Så det är en ganska stor kostnad som det kan vara skönt att slippa betala hela summan på om katten behöver en sådan behandling.


 • Enkel Ingår det tyvärr inte
 • Dubbel Ingår det en behandling under kattens liv
 • Trippel Ingår det en behandling under kattens livTandvård Svedea djurförsäkring


För katt så kan man få ersättning för TR/FORL om katten är yngre än två år vid nyteckning. Detta är bra då TR/FORL är ganska vanligt bland katter.
Förutom detta så ingår det som vanligt för katter och hundar tandvård som behövs för en skadad tand genom en olycka.Om djuret får cancer


Man kan i både hundförsäkringen och kattförsäkringen få ersättning för kostnader som uppstår vid en cancerbehandling.
Man kan få ersättning upp till hela veterinärvårdsbeloppet.Svedea Veterinärrådgivning


Firstvet ingår hos Svedea om man behöver ha snabb veterinär rådgivning. Man kan lugnt sitta hemma i soffan och ringa ett videosamtal och på detta sätt kanske slippa åka till kliniken.Avlivning


Behöver ni avliva er katt eller hund så kan ni få ersättning för dessa kostnader. Detta kan vara extra skönt då man inte vill behöva tänka på ekonomi vid en sådan tråkig situation.


Avlivning upp till 2000 krOm ni behöver ytterligare skydd i en tilläggsförsäkringRehabiliteringsförsäkring


Man kan teckna en rehabiliteringsförsäkring till sin djurförsäkring om man vill ha ett större skydd. Detta är bra då man kan få ersättning för just rehab,

Hund upp till 12 000 kr
Katt upp till 6000 kr

Man kan få ersättning till flera olika saker som exempelvis vattentrask eller stretchning.

Svedea rehab


Reseförsäkring om du ska utomlands


Man kan teckna en reseförsäkring på sitt djur, det går bra på både en katt eller en hund. Då kan man få ersättning om ni behöver avboka en resa för att ditt djur är sjukt. Man kan även få ersättning om ditt husdjur får en exotisk sjukdom under resan som ni gör.
Så ska man ut och resa kan detta vara en bra försäkring att teckna.

Svedea katt


Tänk på Användbarhetsförsäkringen


För dig som har ett djur som används som avel, utställning eller i tjänst. Man kan då få ersättning om djuret på något sätt skulle förlora sin användbarhet. Vilket kan vara skönt att ha en försäkring för.Svedea djurförsäkring priserSvedea djurförsäkring pris


Svedea är kända för att hålla billiga djurförsäkringar och det stämmer väldigt bra. För en mindre slant får ni ett jätte stort skydd. Faktiskt ett av de bättre på marknaden med tanke på att mycket av innehållet ersätts upp till hela veterinärvårdsbeloppet.


 • En hundförsäkring kostar ca 190 kronor för en medelförsäkring
 • En kattförsäkring kostar runt 75 kronor för en medelförsäkring


Bra att veta om priset
Man kan styra sin kostnad en hel del själv. Dels genom att välja veterinärvårdsbeloppet och sedan hur man sätter självriskerna. En högre självrisk blir en billigaste månadspremie. Då Svedea har bra valmöjligheter på självriskerna så har ni goda chanser att påverka priset själva.Lär dig mer om Svedea djurförsäkringByta djurförsäkring till Svedea


Det är enkelt att byta till Svedea djurförsäkring. Är ditt djur redan försäkrad genom ett annat försäkringsbolag så gäller det i regel utan karens om ditt djur är och har varit friskt.
Så det kan vara bra att byta till ett billigare och bättre djurförsäkringsbolag om man har möjlighet.


KARENS
Svedea djurförsäkringar är i stor del karensfria, men det finns vissa undantag. Så det är alltid bra att läsa om karenserna innan ni tecknar en djurförsäkring


Bra att veta är
Att försäkringen gäller utan karens på olycksfall.


    Svedea


✓ Prisvärd

✓ Upp till 90 000 kr

✓ Ingen åldersgräns

Byt till en prisvärd djurförsäkring som har det skydd ditt djur förtjänar.

Det är enkelt och går att göra redan idag.


Svedea djurförsäkring goda omdömenOmdöme Svedea Djurförsäkring
Vilken bra djurförsäkring Svedea erbjuder sina katt och hundägare. Deras djurförsäkringar är dessutom väldigt billiga. Det ingår i stort sett allt i en djurförsäkring hos Svedea och deras ersättningar är nog bland de bästa på marknaden. De flesta delarna i djurförsäkringen har ersättningsbelopp på HELA veterinärvårdsbeloppet. Detta är väldigt ovanligt men fruktansvärt bra.
De har fått väldigt goda omdömen av sina kunder och även av diverse omdömes sidor på nätet.
Vi har inte hört något annat än bra saker om Svedea och deras omdömen.


Svedea djurförsäkringOm Svedea djurförsäkringar


Svedea är relativt nya inom försäkringaroch har riktat in sig ganska mycket på just djurförsäkringar. 

De erbjuder väldigt prisvärda kattförsäkringar & hundförsäkringar som kommer att ge er en stor trygghet om ni tecknar en djurförsäkring hos SvedeaSvedea hund


Kontakt Svedea djurförsäkring


Adress

Box 3489

Postnummer

103 69

Stad

Stockholm

Sverige


Kundservice

0771-160190


Svedea katt
Svedea djurförsäkring
4 star

    Svedea djurförsäkring


✓ Prisvärd

✓ Upp till 90 000 kr

✓ Ingen åldersgräns


Vanliga frågor och svar